Radost z jídla je první krok z emočního jedení

Dovolte si
ČISTOU RADOST
z jídla

Začněte jíst pomalu, pozorně a s potěšením
Přidejte rytmus, myšlenku, příběh a posvátno

Objevíte tím plnou sílu vašeho metabolismu. 

Víte, že když jíte pomalu a každé sousto důkladně koušete, sníte toho méně a přesto se cítíte najedená?

Postřehla jste, jak rozdílně se cítíte po jídle snědeném s plnou pozorností a jídle, při kterém projíždíte na mobilu sociální sítě?

Všimla jste si, že když si na jídle pochutnáte, tak se zároveň uvolníte, zpomalíte a zbavíte se stresu a napětí v těle?  

Ideální výživa stojí na dvou pilířích:

Ideální výživa stojí
na dvou pilířích:

Co jíte:

vyvážený poměr základních živin 

zelenina, bílkoviny, vláknina, cukry

Jak jíte:

vědomý přístup ke každému soustu

pomalu, s plnou pozorností, v rytmu

Ze zdánlivě nenápadných krůčků může vzniknout váš osobní, vášnivý a osvobozující tanec s jídlem.
Začíná se psát nový příběh vašeho vztahu ke každému soustu!

Radost z každého sousta je první krok od emočního jedení směrem k hubnutí a zbavení se kil

Zvu vás na báječnou výpravu za dobrodružstvím!

Zvu vás na báječnou výpravu
za dobrodružstvím!

Pojďte se mnou hledat nové cesty, jak ještě více změnit svůj přístup k jídlu,
aby se každé vaše jídlo stalo radostí.

Další čtyři metabolizéry nás vedou k laskavosti sama k sobě.

Laskavý rytmus 

– soulad se svým denním režimem.
Poznejte, co je pro vaše tělo přirozené. Jíst menší porce častěji během dne, nebo opačně. Dovolit si nesnídat, pokud vaše tělo ráno není schopné trávit.

Laskavé myšlenky

– nastavení, ve kterém je vám každé jídlo podporou.
Co se vám honí hlavou, když si sedáte k jídlu? Máte strach to sníst, protože byste to jíst neměla? Co to zkusit obrátit a přestat si vyčítat to, co sníte?

Laskavé příběhy

– přesvědčení, že žádná potravina není špatná.
Když máte názor, že cukr je špatný, tak se mu snažíte vyhýbat. Pak si dáte zákusek, ve kterém je ten „špatný cukr“ a hlava to vyhodnotí tak, že i vy jste špatná. Už to ale nemusí pokračovat – svůj příběh si můžete psát sama.

Laskavé posvátno

– věnovat plnou pozornost běžným činnostem a proměnit je ve výjimečné.
Mít dostatek jídla je už samo o sobě veliký dar. A jídlo, to neznamená jen živiny, které nutně potřebujeme, ale i něco navíc. Je to skvělá příležitost setkat se s rodinou, s přáteli, a dopřát si nevšední zážitek.

Pojďte zkusit jíst tak, abyste se ráno probouzela skvěle naladěná a večer usínala s příjemným pocitem.

Jíst pomalu a pozorně mi přišlo banální. Když jsem ale opravdu začala u každého jídla sledovat, jak jím, tak jsem se zhrozila. U každého jídla jsem měla buď mobil, nebo počítač nebo televizi. Obědy pracovní, takže jsem si večer ani nedokázala vzpomenout, co přesně jsem měla na talíři. Řekla jsem si, že v kurzu nepůjdu dál, dokud nezačnu jíst pozorně. Po měsíci se mi upravilo jen tou pozorností pálení žáhy. Postupuji tedy ke třetímu metabolizéru a už se moc těším, jak mě posune a dál promění můj postoj k jídlu.

Jana

Celý život bojuju s nadváhou. Všechny diety jsem vyzkoušela, takže když přišla nabídka na kurz hubnutí, tak mě neoslovila. Vše jsem zkusila a nic. Ale problémy s emočním zajídáním jsem si u sebe uvědomila. A tak jsem zkusila minikurz s metabolizéry. A je to super. Svou pozornost směřuji na to, abych jedla pomalu, abych u jídla byla pozorná a abych jídlo nesoudila. Nepočítám kalorie, snažím se být v těle a u všeho, co jím. Během měsíce mám dole 2 kg, bez diety, bez omezení. Nemůžu tomu pořád věřit a pokračuju dál.

Dáša

V kurzu vás naučím:

Pojďte si vyzkoušet, jak moc se změní vaše trávení a chutě, když do svého života pozvete posvátné metabolizéry. 

Změní se tím vaše nazírání na jídlo
i na sebe samou.

Cena kurzu 1 290 Kč.

Přihlášky jsou otevřené
do neděle 8. 10. 2023
do 23:59:59

Přihlášky jsou otevřené do neděle 8. 10. 2023 do 23:59:59

Na přihlášení tedy zbývá:

d
h
min
s

Když jsem začala zkoušet jíst pomalu a bez televize, tak jsem snědla méně. Pak jsem zkoušela jíst pomalu i sladkosti, které jsem jedla do té doby tajně a rychle. Do týdne to bylo vidět na mé pleti, ze zad mi úplně zmizely boláky. Teď si fakt užívám jíst sladké, jím ho s radostí, jak říká Jindra s potěšením a sním toho mnohem méně, takže aniž bych to chtěla, začala jsem hubnout. Bez počítání kalorií a bez odříkání. Pro mě zázrak.

Marcela

Myslela jsem si, že o jídle vím vše. Měla jsem vyvážený jídelníček, dostatek pohybu i spánku. 
Jenže mě trápilo nadýmání a nikdo mi neuměl říct proč. Metabolizéry jsem vyzkoušela jako poslední šanci. 
Hned po týdnu jsem přestala cítit těžký žaludek a po dalším týdnu se mé nadýmání zmenšilo na půlku. 
Teď už věřím, že když dál budu jíst pomalu, pozorně a s myšlenkou na mé tělo, tak se potíží zcela zbavím. A za to vděčím Jindře.

Irena

Díky Jindře jsem opravdu uznala důležitost kousání a jedení s pozorností na jídlo. Šokovalo mě, když mi došla celá ta kaskáda reakcí v těle.
Celý život jsem jedla ve spěchu. Neměla jsem své oblíbené jídlo, dokonce jsem na sebe byla pyšná, že sním fakt všechno. Když jsem pochopila, že díky tomu jsem buněčně podvyživená, že s tím je spojená moje imunita, tak jsem nechápala.
Vše jsem si vyzkoušela a tady jsou výsledky: po 3 měsících se srovnala zácpa, chodím pravidelně. Přestala jsem brát léky na pálení žáhy. Našla jsem své oblíbená i neoblíbená jídla A kolegyně si v práci všimly, že se víc usmívám.

Petra

Když jsem si pochopila a srovnala si první tři metabolizéry, tak se mi přirozeně upravil režim jídla. S tím jsem jako směnařka stále bojovala. Nejvíc mě ale dostalo to, s jakou myšlenkou sedám k jídlu. Uvědomila jsem si obrovský přesah do psychiky a do mého syndromu „hodné holky“. Snažím se nesoudit jídlo a všímám si, že začínám méně soudit i sebe.

Markét

Jak to bude vypadat dál:

Kde beru tu jistotu, že to dokážete?

Ze svých bohatých zkušeností. 

let praxe v oboru
0
spokojených klientů
0
účastníků placených kurzů
0

Amarouny?!

Pamatuje si na český sci-fi seriál Návštěvníci?

Jednou z jejich vymožeností byly Amarouny – výživově dokonalé pokrmy, které ovšem vypadaly i chutnaly dost nechutně.

Jídla v naší době sice nebyla dokonale vyvážená, ale krásně vypadala, úžasně voněla a byla radost je jíst.
Tomu ani návštěvníci nedokázali odolat.

Totéž platí i pro nás – cílem není dokonale vyvážené jídlo, ale i umění si ho užít a vychutnat.

Miluju jíst s radostí a tím si dlouhodobě udržovat svou váhu. Totéž učím i své klientky - zhubnout a váhu si udržet.